dimarts, 9 de juliol del 2013

INTERESSANT PROJECTE ON GUANYAR DINERS DE MANERA FÀCIL

En aquesta ocasió us vull presentar un sistema senzill, econòmic, i fàcil d'implementar, que estic segur pot ajudar a moltes famílies a lluitar contra la crisi.
No requereix d'una inversió elevada, tot el contrari, i qualsevol persona sigui quin sigui el seu nivell d'experiència en els negocis per Internet pot desenvolupar i obtenir beneficis fàcilment.

CONTRA LA CRISI

KillCrisis que és com es diu el sistema i que significa alguna cosa així com 'Acabar amb la crisi', és una plataforma de crowdfunding personal dissenyada de manera segura, fiable i legal, per facilitar i permetre a les persones generar ingressos que els ajudin a lluitar contra la crisi.
Aquest sistema permet a l'usuari rebre ingressos en el seu compte en temps real a través del processador de pagaments més segur i fiable de la xarxa, Paypal.

KillCrisis proporciona diferents opcions i eines destinades a ajudar els usuaris tant a generar els seus propis ingressos com a col · laborar amb altres usuaris. L'operativitat i funcionalitat de la plataforma han estat dissenyades de manera que siguin totalment contràries a un sistema piramidal il · legal i per tant no deu ser confosa en cap cas.

COM FUNCIONA:

1. Et registres a KillCrisis
2. Fas el pagament
3. Difons el teu enllaç
4. Generes Ingressos

Per registrar entra a: http://www.killcrisis.com/aniolcc

El meu nom d'usuari és aniolcc (ho veuràs a 1 ª posició). Quan tinguis el teu propi enllaç personal jo passaré a la 2a posició i tu estaràs en la primera, així és com funcionen aquest tipus de sistemes. La novetat en KillCrisis és que tot està automatitzat i ningú pot fer trampes com passa amb alguns sistemes que encara pul·lulen per la xarxa, en els quals la gent exposa les seves emails a tothom. En aquests sistemes et diuen que facis un pagament als membres d'una llista i que incloguis el teu e-mail una vegada fet perquè comenci a girar, però com és lògic acaben sempre trencant-se per manca de control i per algun espavilat que falsifica les llistes per rebre més diners, això a KillCrisis no passa.

Per obtenir el teu enllaç personal has de fer el pagament d'1 € als 5 usuaris que t'indica el sistema +1 € destinat al projecte KillCrisis + la comissió aplicada per Paypal que és més o menys 1,16 €. Com veus és realment econòmic i el millor de tot és que funciona.

Si estàs buscant un sistema que t'ajudi a lluitar contra la crisi, t'animo que t'uneixis a KillCrisis amb tota tranquil·litat i comencis a compartir amb els teus contactes teu enllaç personal, amb cada registra que aconsegueixis i amb cada registra que aconsegueixin les persones que s'han registrat mitjançant el teu enllaç, guanyaràs diners.

Et quedaràs gratament sorprès!

Nota: mai a la vida he participat en sistemes d'aquest tipus per les llacunes legals que veia i per la falta de professionalitat dels sistemes. Ara amb aquest projecte és molt diferent.